fbpx
22tra2019

Virtualni uredi i dodatne usluge

Ako se bavite iznajmljivanjem virtualnih, vjerojatno ste, među ostalim uslugama, svojim klijentima ponudili i uslugu preusmjeravanja poziva. Zasigurno, virtualni ured će vaše klijente osloboditi mnogih nepotrebnih troškova, a usluga fleksiblne fiksne telefonije će vam pri tome znatno pomoći.
Obogatite svoju ponudu virtualnih ureda dodatnim uslugama kvalitetnog i pristupačnog rješenja IP telefonije.

Opširnije

9tra2019

Kako unaprijediti poslovanje restorana

Približavanje turističke sezone je vrijeme intenzivnih priprema za svakoga tko je vezan za poslove u ugostiteljstvu. Svakodnevno se traže načini kako se još više približiti gostima i steći novu klijentelu. Dio toga napora možete lako riješiti uz pomoć VoIP tehnologije, odnosno poslovne telefonije koja za funkcioniranje koristi Internet.
Ovdje ćemo vam pokazati kako unaprijediti telekomunikacije te se dodatno približiti potencijalnim gostima, dobavljačima i ostalim poslovnim partnerima.

Opširnije

29ožu2019

Turistički djelatnici i VoIP tehnologija

Približavanje turističke sezone je intenzivan period za sve koji su na bilo kakav način vezani za tu djelatnost. Kvalitetna komunikacija je ključna, naročito da je ista dobro posložena i da ne predstavlja distrakciju od primarnog posla. U nastavku će biti kratko riječi o načinu postavljanja naprednih telekomunikacija unutar poslovnog okruženja.

Opširnije

25ožu2019

Inozemni telefonski brojevi (DID-ovi)

Ako ste pokrenuli ili ste u procesu pokretanja posla u inozemstvu, jedna od mogućnosti koja bi vam mogla biti od velikog interesa jest i korištenje geografskog broja zemlje u kojoj se posao odvija. To možete ostvariti kroz inozemni telefonski broj.

Opširnije

27velj2019

Telefonske centrale i migracija u Cloud

Telekomunikacijski sustav je važna organizacijska i financijska stavka unutar svakog poslovnog kolektiva, te je važno organizirati sustav da se postigne optimalni odnos uloženog i dobivenog. Sustav klasične telefonske centrale, PBX (Private Branch Exchange) je dominirao godinama u poslovnim organizacijama, spajajući uredske telefone sa vanjskim svijetom, odnosno klasičnom telefonskom mrežom. Razvojem Interneta a naročito VoIP (Voice Over IP) tehnologija, utaban je put prema uvođenju naprednijih (i u konačnici povoljnijih) telekomunikacijskih rješenja.

Opširnije

Prijava na account