fbpx
20ruj2018

Iztok Hvala

Kod Signuma nam najviše znači njihova fleksibilnost i brzina. Spremni su na dialog i dobro razumiju naše potrebe. Za nas je vrlo bitno, da imamo partnera koji može i želi podržati tempo našeg biznisa i pratiti razvoj na većini europskih tržišta.

6ruj2018

Tomislav Pleša

Sa Signum-om imam uvijek dojam da je netko na raspolaganju i da je sagledao moje potrebe prije nego je ponudio rješenje.
Promptna reakcija na moguće probleme koji mogu nastati svakako je jedna od najvećih prednosti Signum tehničke podrške!

5kol2018

Martin Grđan

Uspješnu poslovnu suradnju sa Signum telekomom imamo već nekoliko godina te su nam u najtežim trenucima demonstrirali svoje znanje, srdačnost i brzinu uklanjanja poteškoća na našem mrežnom sustavu. Svaka pohvala cijelom timu!

8srp2018

SREĆKO Srdjak, dr.med.dent.

Na našem tržištu je dostupan veliki broj sličnih telekom usluga, ali kvalitetna i pravovremena podrška pozicionira tvrtku Signum telekom ispred ostalih. Uz vrhunsku podršku ostvarili smo i odličnu komunikaciju koja traje još od 2013. godine.

8velj2018

Denis Ivančić

Moja iskustva s Signumtel-om su više nego dobra, usluge su im inovativne a za moju firmu su uspjeli realizirati uslugu koju mi niti jedan drugi telekom u HR nije mogao riješiti.
Fleksibilni su i susretljivi tako da ih toplo preporučujem!

8velj2015

Miroslav Sabljić

Naša suradnja s Signumtel-om uvijek je bila vrlo ugodna i profesionalna, a posebno nas je impresionirao visoki nivo pripreme projekata. Uz to uvijek poštuju stručnost i kreativnost suradnika, što mi u inženjerskoj i istraživačkoj branši izuzetno cijenimo.

Prijava na account