fbpx

Želite poslovati na stranom tržištu?

Zakupite geografski broj neke od svjetskih metropola, osigurajte globalnu prisutnost i povjerenje, uz lokalne cijene poziva.

Virtualni telefonski brojevi

Želite li ozbiljno poslovati u inozemstvu, jedna od svakako bitnijih stvari biti će vam otvaranje makar virtualnog ureda u ciljanoj zemlji (gradu) a to sada možete ostvariti bez većih problema te uz minimalne investicije.

Naime, za početak, vjerojatnost da primatelj poziva odgovori na vaš poziv dramatično se povećava ako je broj s kojeg ga zovete njegov lokalni!
Nakon toga, ako imate dobar proizvod i naravno dobru priču, sve ide puno lakše te će vaš mudar pristup zasigurno brzo uroditi plodom.

Da, mi vam možemo osigurati geografske telefonske brojeve za više od 500 svjetskih gradova, koje onda možete uredno prijaviti na svoj IP telefon ili Cloud PBX telefonski sustav, te s toga broja pozivati ili na njega primati lokalne pozive i to vec za manje od 10 EUR mjesečno!

Najbolje od svega je što u većini slučajeva to mogu biti i tzv. Toll Free (besplatni 0800) brojevi koji dodatno dižu ljestvicu povjerenja.

Kasnije, kad se malo uigrate, moći ćete si priuštiti više brojeva, odnosno telefonski broj za svako ciljno tržište na koje će se javljati (i s kojih će pozivati) vaši agenti u Call Centru, koji savršeno tečno, razgovaraju s vašim budućim klijentima na njihovom materinjem jeziku!

Da da, to je samo jedan od vrlo izglednih scenarija za munjevit razvoj vašeg poslovanja, naravno ako ste dovoljno uporni i temeljiti.

Zvuči vam zanimljivo?
Sigurni smo da vam je na pamet već palo brdo ideja kako ovu našu uslugu iskoristiti za razvoj vlastitog poslovanja! 

No, važno je napomenuti, da u zadnje vrijeme sve više EU zemalja traži podatke neke osobe ili tvrtke (ime, adresa…) na željenoj destinaciji (gradu), na koju se broj formalno registrira. Za provjeru dali zemlja za koju tražite broj zahtjeva dodatnu dokumentaciju, molim da nas kontaktirate.

Kompletan cjenik usluga možete skinuti ovdje

Kontaktirajte nas i odlučite u kojem velegradu će biti Vaš prvi virtualni ured.

Prijava na account