fbpx

NAŠE Usluge i Rješenja

Poslovnim korisnicima pružamo napredne telekomunikacijske usluge te vršimo implementaciju cjelovitih ICT rješenja u njihovo poslovanje.

Signum TEL

Sigurno već imate Internet link, fiksni ili mobilni svejedno, no treba vam fiksna linija jer, budimo iskreni, tvrka koja nema fiksnu telefonsku liniju, baš i ne ostavlja profi dojam pred potencijalnim klijentima!

Cloud PBX

Zamijenite klasičnu telefonsku centralu modernim telefonskim sustavom u Oblaku i osigurajte si punu fleksibilnost po iznimno povoljnijim cijenama poziva te naprednim glasovnim funkcijama.

SIP Trunking

Moderno telefonsko rješenje zasnovano na SIP protokolu (Session Initiated Protocol) a namijenjeno je poslovnim korisnicima koji imaju vlastitu telefonsku centralu koja podržava SIP funkcionalnost.

Mobilni VoIP

Iskoristite podatkovne tarife na svom mobitelu do kraja te uz pomoć SIP Softphone aplikacija telefonirajte prema inozemstvu višestruko povoljnije ili dok ste vi u inozemstvu, budite lokal na tvrtkinom PBX-u .

Asterisk sustavi

Nudimo vam usluge izgradnje, održavanja i dogradnje Asterisk PBX sustava te vršimo izradu i implementaciju različitih specijaliziranih telekom rješenja baziranih na Asterisk platformi otvorenog koda.

Pozivni Centar

Omogućavamo vam izgradnju i održavanje Pozivnog Centra za vaše poslovanje s naprednim funkcijama telefonije – Snimanje poziva, nadzor rada agenata, interaktivne govorne automate i mnoge druge mogućnosti.

Office 365

Sve ono na što ste navikli kroz korištenje dobro poznatog MS Office paketa, sada možete imati u Oblaku uz dodatne funkcionalnosti te nenadmašne komercijalne uvjete i fleksibilnost korištenja.

SMS Marketing

Usluga SMS marketing< omogućava vam brzu i efikasnu interakciju s vašim kupcima a odnosi se na slanje velikog broja SMS poruka na mobilne telefone unaprijed određene skupine primatelja.

Internet stvari (IoT)

Internet stvari povezuje uređaje i fizičke objekte iz okoline u globalnu mrežu temeljenu na IP protokolu čime stvaramo infrastrukturu za razvoj novih mobilnih i web usluga za automatizaciju poslovnih procesa.

Hosting usluge

Svim cijenjenim korisnicima naših telekomunikacijskih usluga nudimo potpuno besplatan web hosting na serverima u iznimno pouzdanom i sigurnom Datacentru u Hrvatskoj uz stručnu i uvijek dostupnu podršku.

Virtualizacija

Virtualizacijska rješenja omogućavaju veću produktivnost i fleksibilnost te značajno smanjuju troškove.
Nudimo virtualizacijska rješenja za Vaš ICT sustav kako bi vam smanjili troškove nabave hardvera i softvera nužnog za vaše poslovanje.

VPN Mreže

Povežite više različitih lokacija unutar jedne korisničke mreže. Bez obzira na to je li riječ o dislociranim odjelima, podružnicama ili zaposlenicima koji rade od kuće, VPN mreža je siguran, pouzdan i povoljan način povezivanja fizički razdvojenih lokacija.


 

/

ZAŠTO biste odabrali baš nas?

S obzirom da poslujemo u iznimno dinamičnom i kompetitivnom telekom sektoru, znamo koliko je pravovremeno rješavanje problema važno za poslovanje naših korisnika.
Zato su vam uvijek na raspolaganju stvarni i stručni djelatnici a ne govorni automati, s kojima možete odmah riješiti nastali problem, bez zavlačenja i prebacivanja odgovornosti!

Mi ćemo upravljati i nadzirati vašu infrastrukturu a vi se posvetite poslovima koji Vam donose zaradu.

  • Iskusna i stručna tehnička podrška koja Vam stoji na raspolaganju putem osobnog kontakta.
  • Fleksibilan prodajni tim koji će uvijek pokušati pronaći najoptimalnije rješenje za vaše poslovanje.
  • Inovativne i stabilne ICT usluge koje vam jamče nesmetan rad i fokus na vlastiti posao.
  • Besplatne konzultantske usluge koje se odnose na izbor potrebne telekomunikacijske opreme.
  • Transparentan online uvid u potrošnju te iznimno konkurentne cijene svih ICT usluga.
 

TRAŽITE stručnjake koji vam mogu osigurati cjelovita ICT rješenja?

Kontaktirajte nas i zatražite sastanak na kojem ćemo se potrudti dati vam odgovore na sva Vaša pitanja i nedoumice!

 

Prijava na account