fbpx

Start4BIZ  All-In-One paketi za male tvrtke koji vode računa o svojim troškovima!

Osnovna ideja Start4BIZ paketa je da korisnik usluge dobije sve što mu je potrebno za nesmetan rad, na jednom mjestu, bez potrebe za kupnjom opreme. Tako, uz neophodnu terminalnu opremu, korisnik usluge dobija besplatno na korištenje i izvrsne uredske IP telefone Siemens OpenStage 40.

Što sve dobijate u Start4BIZ paketima za male poslovne korisnike?

Kako bismo potpuno eliminirali početna ulaganja u telekomunikacijsku opremu naših korisnika, osmislili smo All-In-One pakete koji sadrže sve što je potrebno za bezbolan početak poslovanja malih tvrtki i obrta.

Budući da osim brzog Interneta i poslovne telefonije uključuju i uredske Siemens IP telefone, Start4BIZ paketi imaju za cilj da početnicima maksimalno olakšaju ulazak u svijet poduzetništva kao i da smanje troškove poslovanja onima koji već plivaju poduzetničkim vodama.

Ukratko, u paketu dobijate Internet najveće dostupne brzine na vašoj lokaciji, putem vDSL tehnologije ili, ako je dostupno na vašoj lokaciji, putem FTTH optičke infrastrikture. Dodatno, paket sadrži i zaseban PVC kanal za IP telefoniju s 5 govornih kanala te 4 javna telefonska broja a kao bonus, u cijeni pretplate dobijate i četiri izvrsna uredska IP telefona Siemens OpenStage 40 PoE, skupa s PoE 4-portnim switchem te naravno DSL/FTTH modemom.

_ _ _
Prvi od njih, Total Cloud_PBX sustav raspolaže s brojnim naprednim mogućnostima koje su uključene u osnovnu ponudu, poput snimanja poziva, Interaktivnog glasovnog izbornika (IVR), primanja i slanja faxeva (Fax2Mail/Mail2Fax) te bezbroj drugih funkcija za koje niste ni znali da vam uopće trebaju, a značajno vam mogu olakšati poslovanje.

Vaš trošak za jednu Total Cloud_PBX extenziju iznosi 24 Kn + PDV mjesečno a sami određujete koliko extenzija vam je potrebno za poslovanje.
No, ako se odlučite za neki od predefiniranih paketa s 5, 10 ili 20 lokala, vaš mjesečni izdatak za Total Cloud_PBX telefonski sustav biti će još manji!

_ _ _
Nadalje, kao certificirani ITSP Yeastar Partner, nudimo vam Yeastar Cloud_PBX komunikacijsku platformu na vlastitim serverima u Hrvatskoj!
Sve što trebate je IP telefon ili Softphone s internet pristupom te VoIP računom u Signumu i spremni ste za rad na jednoj višoj, do sada neviđenoj razini poslovnih komunikacija, koja uključuje sve značajke Unified Communication koncepta, odnosno potpunog integriranja svih poslovno komunikacijskih usluga današnjice.

Uz pomoć Yeastar Cloud_PBX sustava možete povezati sjedište tvrtke s udaljenim uredima ili radnicima na terenu u okviru jednog PBX sustava, pružajući geografski udaljenim zaposlenicima iste značajke i fleksibilnost rada kao zaposlenicima na centralnoj lokaciji.

Novi zaposlenici (lokali) mogu se dodavati u sustav u bilo kojem trenutku sukladno vašim potrebama a naplata se vrši po korisniku (lokalu), što znači da plaćate samo ono što trebate i stvarno koristite plus što nemate nikakvih briga o održavanju.

Pomoću aplikacije Linkus, koja je uključena u uslugu, vaše računalo ili mobilni uređaji s iOS-om i Androidom, mogu raditi kao ekstenzije sa svim dostupnim značajkama telefonskog sustava, omogućujući komunikaciju u stvarnom vremenu na više uređaja. Na raspolaganju su vam UC značajke poput prisutnosti, razmjene poruka, CRM integracije, MS Teams konferencija itd.

Ukratko, Yeastar Cloud_PBX sustav poslovne telefonije pruža vam mogućnost potpune integracije s praktično svim relevantnim CRM rješenjima kao što su Salesforce,  SugarCRM, MS Dynamics kao i s u zadnje vrijeme vrlo popularnim Microsoft Teams sustavom + Linkus Mobile klijent u cijeni!

Najbolje od svega, sve te mogućnosti dobijate u cijeni mjesečne pretplate od samo 48 Kn + PDV po extenziji (korisniku) te naravno ako zakupite neki od Yeastar Cloud_PBX paketa za 5, 10 , 20 ili više korisnika, proći ćete još znatno povoljnije!

Javite nam se na tel. 01/3535 035 ili mail prodaja@signumtel.hr i rado ćemo vam omogućit jednomjesečno, potpuno besplatno testiranje Cloud_PBX sustava kako biste se uvjerili u njegove enormne mogućnosti i prednosti nad klasičnim telefonskim centralama!

Kontaktirajte nas

 • 156 Kn/mj (bez PDV-a)

  Start4BIZ-1dsl50

  • vDSL Internet brzine do 50/10 Mbps
  • IP telefonija s 1 telefonskim brojem
  • 1x IP telefon Siemens OpenStage 40
  • Uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca
 • 296 kn/mj. (bez PDV-a)

  Start4BIZ-8dsl50

  • vDSL Internet brzine do 50/10 Mbps
  • IP telefonija s 8 telefonskih brojeva
  • 8x IP telefon Siemens OpenStage 40
  • Uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca

 

Prijava na account