• 0800 7576
  • info@signumtel.hr
  • www.signumtel.hr

Cloud_PBX – Moćan telefonski sustav u obaku

Cloud PBX usluga najnovije generacije koja vas potpuno oslobađa troškova nabavke vlastite kućne telefonske centrale.

Cloud_PBX usluga vam omogućava da svoju kućnu centralu preselite u Oblak!

Zadnjih nekoliko godina, svjedoci smo masovne migracije ICT usluga u Oblak (eng. Cloud), prije svega zbog znatno veće dostupnosti i razvoja širokopojasnog Interneta ali i sve veće ponude usluga koje se u takvom “oblačnom” okruženju odlično snalaze.

U skladu s time, došlo je vrijeme i da svoju telefonsku centralu preselite u oblak, čime osiguravate čitav niz prednosti za svoje poslovanje, primarno u pogledu sigurnosti, dostupnosti ali naravno možda i najvažnije, zbog znatnog smanjenja telekomunikacijskih troškova!

Cloud_PBX telefonski sustav se ne implementira lokalno u vašoj tvrtki, već se nalazi u iznimno pouzdanom Podatkovnom Centru (Data Center), što vam daje sigurnost da ćete praktički stalno biti dostupni za vaše klijente i poslovne partnere, te da više ne morate brinuti dali vam je kućna telefonska centrala u kvaru ili, ako je možda novijeg tipa, da treba neki software update da bi ispravno funkcionirala.

/

Sve to, kada se prebacite na Cloud_PBX, prepuštate profesionalcima koji se brinu da ste uvijek dostupni i da je potpuno svejedno gdje se fizički nalazite, kako biste obavljali svoj osnovni posao što uspješnije.
Na vašu novu virtualnu centralu možete spojiti bilo koje SIP kompatibilne uređaje, od IP telefonskih aparata, DECT IP bežičnih telefona pa do Softphone aplikacija na vašim pametnim telefonima ili računalima.

Sve to vam stoji na raspolaganju kako biste samostalno izgradili vlastitu telekomunikacisjku mrežu koja više nije ograničena na vaš lokalni ured, jer extenzije (lokali) ovog sustava mogu biti gdje god poželite, a sve što vam je potrebno je stabilna i kvalitetna Internet veza.

Ništa vas ne spriječava da uz pomoć Cloud_PBX usluge, dok ste na poslovnom putu u Londonu ili New Yorku, razgovarate s svojim kolegama na poslu potpuno besplatno, putem sustava interne telefonije, zapravo na isti način kao da se nalazite u istoj zgradi.

Osnovna cijena Cloud_PBX sustava ovisi o broju radnih mjesta (ekstenzija) koji su vam potrebni a naplaćuje se 30 Kn po radnom mjestu.

Primjera radi, za malu tvrtku od četvero ljudi, mjesečni trošak za moćan Cloud_PBX telefonski sustav, koji uključuje sve funkcionalnosti koje ste imali na klasičnoj telefonskoj centrali ali i puno više od toga, iznosit će samo 120 Kn.
Ako pak odaberete in-Cloud PBX, paket s Flat prometom prema svim HR fiksnim mrežama, ukupan trošak za 4 djelatnika biti će 260 Kn mjesečno.

/

Kreirali smo i specijalne pakete za Cloud PBX uslugu te je kombinirali s našim uslugama pristupa Internetu (total_Cloud PBX), najmom Siemens IP telefona (tel_Cloud PBX), uključenim minutama (in_Cloud PBX), a za sve detalje i varijante molimo da nam se javite s vašim željama i potrebama.

Zatražite i omogućit ćemo vam jednomjesečno besplatno korištenje osnovne Cloud_PBX usluge u svrhu testiranja!

Kontaktirajte nas

 

Prijava na account