fbpx

Cloud_PBX – moćan sustav za poslovnu telefoniju u Oblaku

Krajnje je vrijeme da svoju kućnu telefonsku centralu preselite u oblak, čime osiguravate brojne prednosti za svoje poslovanje, primarno u pogledu sigurnosti, univerzalne dostupnosti ali naravno možda i najvažnije, zbog radikalnog smanjenja troškova poslovanja!

Što sve možete očekivati od Cloud_PBX sustava za poslovnu telefoniju?

Zadnjih nekoliko godina, svjedoci smo masovne migracije većine ICT usluga u Oblak (eng. Cloud), prije svega zbog znatno veće dostupnosti i razvoja širokopojasnog Interneta ali i sve veće ponude rješenja i usluga koje se u takvom “oblačnom” okruženju odlično snalaze.

Cloud_PBX telefonski sustav se nalazi u podatkovnom centru visoke razine sigurnosti a može mu se pristupiti sa bilo koje lokacije na kojoj imate pristup Internetu. Dakle, sve mogućnosti Cloud_PBX telefonskog sustava možete koristiti iz ureda, od kuće ali jednako tako ako ste na putu, putem vaših pametnih uređaja i laptopa. S telefonskim sustavom u oblaku u potpunosti eliminirate potrebu za fizičkim kućnim centralama i njihovim skupim održavanjem. Sustav je fleksibilan i lako proširiv, sukladno vašim trenutnim potrebama.

Na Cloud_PBX centralu u oblaku možete spojiti bilo koje SIP kompatibilne uređaje, od IP telefonskih aparata, bežičnih IP telefona pa do Smartphone-a, koji time postaju lokal u vašem telefonskom sustavu. Sve što trebate je stabilan pristup Internetu!

Mi vam možemo ponuditi čak dvije različite ali vrlo moćne Cloud_PBX platforme, sukladno vašim potrebama i preferencijama.
Naravno, u oba slučaja podrazumijeva se jednostavno korištenje funkcionalnosti klasičnih kućnih centrala poput internog telefonskog imenika, skraćenog biranja, glasovne sekretarice, konferencijskog poziva itd.

_ _ _
Prvi od njih, Total Cloud_PBX sustav raspolaže s brojnim naprednim mogućnostima koje su uključene u osnovnu ponudu, poput snimanja poziva, Interaktivnog glasovnog izbornika (IVR), primanja i slanja faxeva (Fax2Mail/Mail2Fax) te bezbroj drugih funkcija za koje niste ni znali da vam uopće trebaju, a značajno vam mogu olakšati poslovanje.

Vaš trošak za jednu Total Cloud_PBX extenziju iznosi 4 € + PDV mjesečno a sami određujete koliko extenzija vam je potrebno za poslovanje.
No, ako se odlučite za neki od predefiniranih paketa s 5, 10 ili 20 lokala, vaš mjesečni izdatak za Total Cloud_PBX telefonski sustav biti će još manji!

_ _ _
Nadalje, kao certificirani ITSP Yeastar Partner, nudimo vam Yeastar Cloud_PBX komunikacijsku platformu na vlastitim serverima u Hrvatskoj!
Sve što trebate je IP telefon ili Softphone s internet pristupom te VoIP računom u Signumu i spremni ste za rad na jednoj višoj, do sada neviđenoj razini poslovnih komunikacija, koja uključuje sve značajke Unified Communication koncepta, odnosno potpunog integriranja svih poslovno komunikacijskih usluga današnjice.

Uz pomoć Yeastar Cloud_PBX sustava možete povezati sjedište tvrtke s udaljenim uredima ili radnicima na terenu u okviru jednog PBX sustava, pružajući geografski udaljenim zaposlenicima iste značajke i fleksibilnost rada kao zaposlenicima na centralnoj lokaciji.

Novi zaposlenici (lokali) mogu se dodavati u sustav u bilo kojem trenutku sukladno vašim potrebama a naplata se vrši po korisniku (lokalu), što znači da plaćate samo ono što trebate i stvarno koristite plus što nemate nikakvih briga o održavanju.

Korištenjem Yeastar Cloud_PBX platforme, rad od kuće dobija sasvim novu dimenziju budući da vas vaši klijenti mogu dobiti, kao i vi njih, na uobičajeni način kroz redovne kanale komunikacije, bez obzira gdje se u određenom trenutku nalazite!

Pomoću aplikacije Linkus, koja je uključena u uslugu, vaše računalo ili mobilni uređaji s iOS-om i Androidom, mogu raditi kao ekstenzije sa svim dostupnim značajkama telefonskog sustava, omogućujući komunikaciju u stvarnom vremenu na više uređaja. Na raspolaganju su vam UC značajke poput prisutnosti, razmjene poruka, CRM integracije, MS Teams konferencija itd.

Ukratko, Yeastar Cloud_PBX sustav poslovne telefonije pruža vam mogućnost potpune integracije s praktično svim relevantnim CRM rješenjima kao što su Salesforce,  SugarCRM, MS Dynamics kao i s u zadnje vrijeme vrlo popularnim Microsoft Teams sustavom + Linkus Mobile klijent u cijeni!

Najbolje od svega, sve te mogućnosti dobijate u cijeni mjesečne pretplate od samo 8  + PDV po extenziji (korisniku) te naravno ako zakupite neki od Yeastar Cloud_PBX paketa za 5, 10 , 20 ili više korisnika, proći ćete još znatno povoljnije, pa ćete tako za 10 ext. platiti samo 72 € + PDV mjesečno!

Javite nam se na tel. 01/3535 035 ili mail prodaja@signumtel.hr i rado ćemo vam omogućit jednomjesečno, potpuno besplatno testiranje Cloud_PBX sustava kako biste se uvjerili u njegove enormne mogućnosti i prednosti nad klasičnim telefonskim centralama!

Kompletan cjenik usluga možete skinuti ovdje

Kontaktirajte nas

Prijava na account