fbpx
17svi2022

5 prednosti koje donosi call centar u oblaku

calldesk, call centar, signum

Kada je riječ o pozivnim centrima, možete birati između različitih opcija. Pravo pitanje koje si trebate postaviti je želite li lokalno rješenje ili pak prebaciti call centar u oblak. Preletite kroz članak i otkrijte 5 glavnih razloga zašto je call centar u oblaku odlično rješenje!

Skalabilnost za rast

Jedna od glavnih prednosti call centara u oblaku je skalabilnost. Lokalna rješenja su često limitirana brojem linija i agenata. Ako vam treba dodatni kapacitet, proširenje usluge može donijeti izuzetno visoke troškove (i dugo čekanje na implementaciju).

S druge strane, premjestite li svoj call centar u oblak uz CallDesk, vrlo jednostavno možete povećati ili smanjiti broj linija koje su vam potrebne za što efikasniji i efektivniji rad. Tako sa sigurnošću možemo reći da ćete uz CallDesk uštedjeti na vremenu, trudu i novcu uz mogućnost rasta rješenja zajedno s vašim potrebama.

Fleksibilnost za agente

Call Centar u oblaku donosi nevjerojatnu fleksibilnost. Lokalna rješenja su najčešće vezana uz određenu lokaciju, što s pozivnim centrima u cloudu nije slučaj. CallDesk tako omogućava agentima rad s bilo kojeg mjesta u svijetu. Sve što je potrebno su slušalice, laptop i pristup Internetu. Ovo je genijalna prednost! Pogotovo ako imate agente koji rade remote ili na više lokacija.

Sigurnost vašeg call centra

CallDesk odlikuje i činjenica da se nalazi na našim serverima u podatkovnom centru visoke razine sigurnosti. Drugim riječima, osim što su podaci s kojima radite na dnevnoj bazi sigurni, ne morate strepiti da će server pasti zbog preopterećenja jer će uvijek besprijekorno funkcionirati.

Višestruke uštede za vaš call centar

Još jedna prednost korištenja rješenja pozivnog centra u oblaku je ušteda na troškova. Uz lokalno rješenje, često morate platiti hardware, software i održavanje. Uz rješenje poput CallDeska plaćate samo samu uslugu. Time možete uštedjeti značajnu količinu novca tijekom vremena.

call desk, signum, call centar

Inovativne značajke

Peta prednost korištenja pozivnog centra u oblaku su značajke. CallDesk nudi niz značajki, koje će olakšati rad i donošenje odluka u call centrima. Tako možete:

 • potpuno prilagoditi zaslon agenta
 • pratiti analitiku u stvarnom vremenu
 • iskoristiti prednosti prediktivnog (automatskog) biranja za odlazne pozive
 • kreirati kampanje
 • jednostavno uvoziti i izvoziti podatke
 • slušati i snimati pozive

Jedna od značajki koja će vam se zasigurno svidjeti je mogućnost automatskog generiranja izvještaja u formatu koji preferirate. Ne gubite vrijeme na ručno prilagođavanje izvješća, kada je ono dostupno uz nekoliko klikova miša.

Upravo su značajke te koje zaista čine razliku prilikom rada u call centru. Osim što će vam olakšati posao, primijetit ćete porast produktivnosti i kvalitetno usmjerenog vremena. Lokalna rješenja su dosta često zastarjela i prepuna informacija. S druge strane, rješenja poput CallDeska omogućavaju vam da usmjerite svoju pažnju na ono što vam je uistinu važno s preglednim i jednostavnim sučeljem.

Ovo su samo neki od razloga zašto biste trebali prebaciti pozivni centar u oblak. Ako tražite skalabilno, isplativo i fleksibilno rješenje, CallDesk je pravi izbor za vas. Kontaktirajte nas kako biste saznali više o našim uslugama te kako vam možemo pomoći da poboljšate svoje poslovanje.


1 COMMENT to "5 prednosti koje donosi call centar u oblaku"

 1. Odgovori Mariana Tukač 22/05/2022 at 11:35 PM

  Poštovana/ni,
  zanima me posao koji nudite.
  S poštovanjem,
  Mariana Tukač

Dodajte komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na account