fbpx
7ožu2022

CallDesk – prebacite CRM u oblak za sve potrebe call centra

Svi se možemo složiti da je poslovanje pozivnih centara poprilično specifično i izazovno. Kako osigurati kvalitetu, efikasnost u dinamičnom tržišnom okruženju? Preletite sljedeće redove i saznajte!

Prebacite call centar u oblak

CallDesk predstavlja genijalno rješenje jer dolazi bez instalacije softwarea, bez servera i bez potrebe za telefonskim linijama. Ono što će vam se sigurno svidjeti je činjenica da se nalazi na našim serverima u podatkovnom centru visoke sigurnosti. Tako vaši podaci ostaju sigurni, a uz to donosi značajnu uštedu.

Ono što je velika prednost CallDeska je jednostavan pristup bez obzira na kojoj se lokaciji vaši agenti nalaze. Sve što jednom agentu treba je laptop, kvalitetne slušalice i stabilna internetska veza. Drugim riječima, svojim zaposlenicima tako možete omogućiti remote rad jer CallDesk jednako mogu koristiti u uredu i iz vlastitog doma.

CallDesk omogućuje predictive (automatic) biranje

Dok drugi šaltaju, vaš tim neka vozi na automatik. Šalu na stranu, ovo je najučinkovitiji i najbrži način biranja brojeva kod odlaznih pozivnih kampanja. CallDesk omogućuje da jednostavno podesite predictive dialing opciju prema vlastitim potrebama uz mogućnost konfiguriranja pravila usklađenosti. Ovo je odlična prednost jer sami možete odlučiti koliko će se pokušaja istovremenog pozivanja učiniti.

calldesk

Statistiku pratite u stvarnom vremenu

Sigurni smo da ćete se složiti kako je efikasnost ključ uspjeha za odlazni pozivni centar. Bez obzira radite li se o telemarketingu, anketiranju, naplati potraživanja, zakazivanju termina za polikliniku ili tehničkoj podršci. Jasni ciljevi i mjere uspješnosti pomažu motiviranim zaposlenicima, baš kao i kompetentnim voditeljima timova.

CallDesk osigurava visoku razinu efikasnosti zahvaljujući mogućnosti praćenja ključnih statistika u stvarnom vremenu. Tako možete nadgledati statistike poziva, korištenje, dostupnost i ocjene agenta putem nadzorne ploče za izvještavanje. Ovo je odličan način da voditelji, supervizori i sami agenti bolje razumiju kako se klijenti opslužuju i po potrebi brže prilagode procese i interakcije poslovnim potrebama.

S druge strane, praćenje statistike u stvarnom vremenu omogućuje vam da na vrijeme uočite nedostatke u provođenju kampanje. Uvid u rezultate i performanse pojedinih agenata omogućit će vam izmjene parametara, a samim time i kvalitetniju uslugu.

Bez brige, pobrinuli smo se da uz CallDesk imate mogućnost kreirati prečace za analitiku koju redovite koristite. Tako su vam svi podaci doslovno na dohvat ruke.

Potpuno prilagodite CallDesk zaslon agenta

Potpuno je jasno da svaka osoba u call centru nema istu ulogu, a samim time je potpuno nepotrebno da se na zaslonu gubi u moru podataka. CallDesk omogućuje da stvorite masku koja odgovara svakom vašem agentu. Možete dodavati, uklanjati ili ponovno rasporediti polja klikom miša ili povlačenjem i ispuštanjem. Uz malu pomoć skriptiranja možete čak dodati i više zaslona.

calldesk, call centar, call centar crm

CallDesk sam kreira izvještaje u željenom formatu

Žurite na sastanak i hitno vam treba izvještaj. Dozvolite CallDesku da ih automatski kreira u formatu koji vam je potreban. Tako možete otpisati zadatak redovnog stvaranja izvještaja i ne gubiti vrijeme na ručno prilagođavanje. Bilo koja vrsta podataka o kontaktima i kampanji, spremna je za tren. Par klikova mišem i vaš izvještaj je spreman.

Jednostavan uvoz i izvoz podataka

Ručni unos kontakt podataka zaista nema smisla, kada možete uvesti kontakte u formatu proračunske tablice s bilo kojim brojem redaka i stupaca. CallDesk će automatski stvoriti kontakte sa svim dostavljenim podacima, a što se duplikata tiče – sami odlučujete što želite da napravi s njima.

Ništa drugačije nije niti s izvozom podataka. Oni iz CallDeska izlaze u prilagođenoj strukturi koju definirate uz pomoć korisničkog sučelja.

calldesk, call centar, call centar crm

Slušanje i snimanje poziva

Tiho slušanje trenutnih poziva može biti od velike pomoći vašim agentima. Edukacija je temelj stvaranja kvalitetnog tima, a budući da možete poslati poruku agentu pravovremeno možete “došapnuti” točnu informaciju ili pomoći da agent prepozna prodajnu priliku.

S druge strane, snimanje poziva može biti redovit dio svakog radnog dana ili se vršiti u određenom trenutku klikom miša. Odlično je što uz CallDesk razgovore možete snimati jednosmjerno, dvosmjerno ili oboje u isto vrijeme. Odluka je na vama!

Besplatni probni period

Vjerujemo da ste pronašli brojne prednosti CallDeska za svoj call centar. Odlična vijest je da ovu uslugu možete isprobati mjesec dana potpuno besplatno i uvjeriti se sami u kvalitetu koju vam pružaju sve njegove prednosti. Za sve dodatne informacije, cijene paketa ili besplatno testiranje – kontaktirajte nas!


Dodajte komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na account