fbpx
28lis2021

Virtualni ured: 5 važnih prednosti za tvrtke

Signum, virtualni ured, ivr

Virtualni ured je izraz za koji sve češće čujete? Masovna digitalizacija poslovanja nastala je kao posljedica korona krize. Korak po korak i došli smo do toga da fizički uredi u klasičnom smislu te riječi sve manje imaju smisla.

Dežuranje uz fiksni telefon u uredu postalo je poteškoća – što zbog nedostatka fizičkog kontakta, što zbog stvaranja uvjeta za fleksibilno radno vrijeme. Znate li da postoje tehnološka rješenja, koja su već odavno dostupna za olakšavanje poslovanja i veće zadovoljstvo Vaših zaposlenika?

Ako tome dodamo da opciju možete proširiti na druge zemlje, sreći nema kraja! Pitate se koja su to rješenja? Preletite kroz 5 najvažnijih prednosti Signum virtualnih ureda i saznajte!

1. Virtualni ured ulijeva povjerenje

Iako su kućno bazirani poslovi sve više prihvaćeni u društvu, postoje klijenti koji preferiraju tradicionalni pristup. Kada tvrtka ima fiksni telefon, osjećamo veće povjerenje. Koliko god uživali provoditi vrijeme na mobitelu, podignuti slušalicu fiksnog telefona ipak daje malo profesionalniji „štimung“ poslovanju.

2. Smanjeni troškovi poziva izvan granica EU

Ako je Vaša tvrtka usmjerena prema stranom tržištu, sigurno ste se susreli s problemom visokih računa ili čak neugodnih situacija jer se i klijentu naplati isti taj poziv. Ponekad čak potencijalni klijenti misle da je u pitanju neka prevara i odbiju Vaš poziv?

Zakup geografskog broja zemlje u kojoj poslujete je idealno rješenje. Klijentima će se prikazati strani broj, a naplata ide prema standardnom troškovniku zemlje za koju ste i uzeli broj. Samim time ste riješili problem broja koji ne ulijeva povjerenje te smanjili troškove sebi (i svom klijentu).

Znamo da Vas vjerojatno muči činjenica da fizički ured pruža benefite fiksnog telefona, faks uređaja i telefonske tajnice, ali to su sve usluge koje možete digitalizirati uz virtualni ured. Geografski broj tražene zemlje, cloud fax i telefonska tajnica su usluge koje možete vrlo jednostavno aktivirati uz našu pomoć.

Jedini uvjeti za korištenje je mobilni uređaj sa stabilnom internet vezom. Time se omogućava vlasnicima tvrtki da troškove smanje, a potrebnu opremu zamijeni jedan uređaj (koji je uvijek u blizini).

3. Personalizirane IVR usluge

IVR (Interactive Voice Response, odnosno interaktivni glasovni odgovor) predstavlja interaktivni izbornik pomoću kojega možete klijenta preciznije uputiti na kanal koji je njemu potreban. Trebate primjer? Klijenta možete pravilno usmjeriti na tehničku podršku umjesto na prodaju.

Tako štedite vrijeme (i živce) svojim klijentima i izbjegavate nepotrebna prespajanja. Vjerujte nam, velik broj naših klijenata već je upravo na taj način povećao zadovoljstvo korisnika te krajnje korisničko iskustvo. Nitko ne voli prebacivanje poziva i čekanje, zar ne?

Odlična stvar je što možete svoje klijente jednostavnije obavijestiti o svome radnom vremenu ili uslugama, ako se poziv dogodi van radnih sati.

4. Virtualni ured povećava produktivnost

Sigurno ste primijetili da s remote načinom rada štedite puno vremena. Uglavnom na prijevoz, zar ne? Tko još gušta čekati u gužvi da se kolona pomakne za pola metra u minuti?

Odlična prednost virtualnih ureda je upravo u tome što se zaposlenici ne moraju fizički nalaziti u uredu da bi se javili na „fiksni“. Preusmjeravanjem poziva na njihov službeni mobitel, omogućavate svojim zaposlenicima stvarnu priliku za izbor žele li raditi od kuće ili iz ureda. Samim time se smanjuje broj odlazaka iz tvrtke, jer raste zadovoljstvo brigom za „malog čovjeka“.

Signum, virtualni ured, ivr

5. Jednostavnije proširenje poslovanja

Planirate zaposliti veći broj ljudi zbog širenja na strana tržišta? Imamo odlične vijesti – proširenje možete izvršiti već u roku nekoliko dana.

Također, niste ograničeni s prostorom potrebnim za Vaše zaposlenike, kada oni mogu svoj rad vršiti iz udobnosti vlastitog doma.

S obzirom na trendove u današnjem poslovanju te naglu digitalizaciju, virtualni ured je idealno rješenje za većinu tvrtki. Iako se ne može za sve djelatnosti izbaciti potreba za fizičkim uredom, djelatnosti poput prodaje, marketinga i tehničke podrške se rapidno prebacuju na VOIP tehnologiju.

Ušteda na prostoru i opremi predstavlja idealno rješenje za startupove (posebno uz Start2BIZ i Start4BIZ pakete), a povoljnija cijena poziva prema državama van Europske Unije višestruko opravdaju investiciju.

Započnite digitalnu transformaciju Vaše tvrtke već danas te zakoračite u novu eru poslovanja!


Dodajte komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na account