fbpx
25ožu2022

Office 365: povećanje efikasnosti u 7 koraka

U današnje doba smo naviknuti da su podaci dostupni u bilo kojem trenutku. Osim što mi očekujemo navedeno, isti tretman očekuju i naši klijenti. Lokalno spremanje podataka je postalo zastarjelo, a klasični Office paketi ne nude ni približne mogućnosti kakve nudi Office 365.

1. Jednostavna kolaboracija

Osim za procese unutarnje procese, Office 365 sa svojim cloud rješenjima transformira suradnju između više tvrtki. Koristeći SharePoint opciju, zaposlenici mogu pristupiti web portalu kako bi razmjenjivali dokumente ili radili zajednički na projektu bez obzira gdje se nalazili u svijetu. To omogućava suradnju s freelancerima, dobavljačima, tehničkoj podršci koja nije u istom objektu kao tvrtka. Također, zaposlenici mogu pristupiti datotekama i van ureda, čime se izbjegavaju nepotrebni dolasci u ured.

Također, sama SharePoint opcija nije vezana isključivo za Microsoftove formate, već se mogu dijeliti sve vrste datoteka.

2. Office 365: mobilan u svakom trenutku

Evolucijom tehnologije remote način rada nije postao već mogućnost, već standard u mnogim branšama. Veliki broj zaposlenika ima želju da se odvoje od fizičkog ureda. Bez obzira rade li od kuće ili žele pristupati podacima van radnog vremena, zaposlenici traže dostupnost podataka bez obzira gdje se nalaze.

Kvalitetna mobila rješenja su jedna od ključnih rješenja koje Office 365 nudi. Bez obzira koristite li stolno računalo, tablet, laptop ili smartphone, Vaši dokumenti će Vam uvijek biti dostupni na dlanu.

Office 365 je dostupan na svim modernim uređajima

3. Jednostavna komunikacija

Temelj dobrog poslovanja je dobra komunikacija. U sklopu Office 365 paketa postoji niz opcija pomoću kojih zaposlenici mogu komunicirati u stvarnom vremenu bez potrebe za sastankom:

  • Microsoft Exchange Online
  • Video chat
  • Instant poruke
  • Skype for Business

4. Cloud storage

Gubitak podataka je jedna od najtežih posljedica za tvrtku. U procesu digitalizacije sve više tvrtki svoje podatke sprema na cloud. Pomoću OneDrive platforme, zaposlenici mogu pohranjivati svoje datoteke i dokumente na cloud, što im omogućava da im pristupe u bilo kojemu trenutku bez obzira na lokaciju.

Ujedno, ne postoji potreba za pohranjivanjem podataka na USB koji se potencijalno može izgubiti, riskirajući tako “curenje” važnih poslovnih podataka.

5. Interna društvena mreža

Pomoću Yammera, tvrtke mogu kreirati vlastitu društvenu mrežu, čime se olakšava komunikacija i kolaboracija. Ujedno je sigurnost podataka veća nego u razmjenama na drugim kanalima van Office 365 paketa, jer je pristup omogućen isključeno ovlaštenim osobama.

6. Redukcija “downtimea”

Downtime, odnosno period u kojemu računala ne rade su često činili ogromne štete tvrtkama. Nestanak struje, renovacije ili popravci su često onemogućavale radnicima da rade satima. Uz Office 365 paket, sve je spremljeno na cloudu i može se uvijek pristupiti s više uređaja, čime se omogućava rad bez obzira na vanjske utjecaje.

7. Poznati alati

Budimo iskreni, svi smo upoznati s radom u Office alatima (barem tako naš CV kaže). Alternative zahtijevaju edukaciju radnika, koji će i dalje preferirati koristiti klasične alate zbog njihove jednostavnosti i naprednih mogućnosti. Zapamtite, Office 365 se uzima radi povećanja produktivnosti!

Ako želite poboljšati efikasnost svog tima, obratite nam se putem kontakt forme i rado ćemo Vas savjetovati koji paket je idealan za Vas!


Dodajte komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na account