fbpx
22tra2019

Virtualni uredi i dodatne usluge

Ako se bavite iznajmljivanjem virtualnih, vjerojatno ste, među ostalim uslugama, svojim klijentima ponudili i uslugu preusmjeravanja poziva. Zasigurno, virtualni ured će vaše klijente osloboditi mnogih nepotrebnih troškova, a usluga fleksiblne fiksne telefonije će vam pri tome znatno pomoći.
Obogatite svoju ponudu virtualnih ureda dodatnim uslugama kvalitetnog i pristupačnog rješenja IP telefonije.

Kako biste kvalitetno realizirali uslugu fiksne telefonije kao i preusmjeravanja poziva, najprije trebate osigurati fleksibilno telekomunikacijsko rješenje na svojoj strani.
Uvijek postoji mogućnost da će klijent nenadano otkazati najam virtualnog ureda jer su promijenile okolnost poslovanja. Tada je vrlo korisno da možete brzo i jednostavno njegove kapacitete (linije, brojeve) alocirati na drugog klijenta.

Upravo tu do izražaja dolazi VoIP tehnologija jer koristi Internet kao temeljni medij, te nije vezana za telefonsku paricu (žicu). Ako ste nekom klijentu ponudili fiksni broj te dodatno mogućnost preusmjeravanja poziva na njegov mobitel, sve to možete odraditi potpuno samostalno,  putem svog korisničkog portala.

Primjer korištenja:

U danom trenutku imate 5 klijenata koji koriste virtualni ured. Pored usluga preusmjeravanja pošte, tajništva, sastanaka… nudite i fiksni broj sa preusmjeravanjem poziva na mobilni. To je vrlo korisna usluga jer je i danas, za svaku tvrtku, fiksni broj praktički jednako važan kao i adresa poslovanja.  U konačnici, to i jest smisao najma virtualnog ureda, da klijenti dobiju sve bitne čimbenike koji se vežu za fizički ured ali po puno povoljnijoj cijeni od najma fizičkog ureda.

Ukratko, vi svakom klijentu dodijelite jedan ili više fiksnih brojeva, te kada ga netko nazove na fiksni broj, poziv se automatski preusmjeri na njegov mobitel što je zapravo standardna praksa kod virtualnih ureda i iznimno je privlačna korisnicima.

Što vaš klijent dobije?

Uz uslugu pošte, fizičke adrese, tajništva… dobio je još i fiksni telefonski broj. Time ste zapravo zaokružili ponudu. Za vas će takva usluga biti iznimno pristupačna i povoljna a vaš klijent će imati kompletnu uslugu na jednom mjestu.  Kako raste vaše poslovanje, tako mi prilagođavamo naše usluge.  Za vas nema ugovorne obveze, slobodni ste brisati i dodavati linije prema potrebama poslovanja.

Može li jednostavnije?

Možete nam se javiti putem kontakt forme na našem webu, ili nas putem društvenih mreža: Facebooka ili Linkedina. Ako želite primati članke poput ovog na vaš e-mail, pretplatite se na naš Newsletter.


Dodajte komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na account