fbpx
21ožu2019

Virtualne centrale za turističke agencije

Već je bilo govora kako virtualne centrale mogu unaprijediti telekomunikacije svake tvrtke bez obzira na veličinu i branšu poslovanja. Jedna od branši koja bi svakako mogla profitirati kroz ovakvu usluge jest i kategorija turističkih agencija/turoperatora. Pokazati ćemo vam konkretan primjer.

Ako je agencija podijeljena na više odjela kao što su na primjer: Rezervacije, Aranžmani, Transport ili slično, te ako su za svaki od odjela namijenjeni posebni telefonski brojevi, idealno je kada se sve linije objedine u jednu centralu. S obzirom da se radi o virtualnoj centrali, u samom startu je prednost što nema potrebe za velikim inicijalnim ulaganjem. Sve što se treba jest odrediti koji će se telefonski broj vezati za određeni odjel i kako će se ponašati prilikom pozivanja.

Može se odrediti jedan broj da bude centralni, odnosno broj koji će ponuditi pozivatelju da putem virtualnog tajništva odabere direktno odjel koji treba. Isto tako se može omogućiti da svaki odjel ima svoj vlastiti telefonski broj. Tu je još i običaj staviti neku glazbu na čekanju ili ponuditi pozivatelju da ostavi glasovnu poruku koja se kasnije pošalje na e-mail koji vi odredite.

 

Ova tehnologija je toliko fleksibilna da ju možete koristiti čak i putem smartphonea. Dovoljno je instalirati neku od mnogih softphone aplikacija, registrirati se s podacima dobivenih od pružatelja usluga (Username, Password i Adresa servera), te normalno primati i slati pozive vezane za fiksni broj – Putem mobitela.

Korištenje

Prema tome, možete započeti korištenje čak i bez fiksnog telefona, odnosno koristiti uslugu uz minimalni trošak. Plaćali biste cijenu samo linije/ekstenzije. Kod nas u ponudi svaka ekstenzija dolazi sa uključenim minutama prema HR fiksnim i mobilnim mrežama plus iznimno povoljne cijene prema inozemstvu. Sve organizacije uključene u turističke djelatnosti moraju konstantno biti dostupne svojim partnerima i klijentima, naročito kroz period sezone.

Kroz partnerstvo s nama, pripremite se za nadolazeću sezonu uz najmoderniju telekom uslugu. Jedini preduvjet za funkcioniranje virtualne centrale jest stabilan Internet s vaše strane. Danas Internet uopće nije problem, praktički nema kutka koji nije pokriven nekom vrsto mrežne povezanosti. Ovo je jedan od boljih načina da maksimalno iskoristite dobru Internet vezu te svojoj organizaciji omogućite naprednu a u isto vrijeme povoljnu telekomunikaciju.


Dodajte komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Prijava na account